Tags : spitali Maliq

“I bie të vdesim fare kështu…” 65 mijë shqiptarë me

Prej kohësh tashmë në bashkinë e Maliqit, mjekët duket si një ‘luks’ i tepruar për qytetarët. Pavarësisht pandemisë dhe problematikave të shumta që ajo ka sjellë kudo në Shqipëri, në bashkinë Maliq, rreth 65 mijë banorë të zonës janë të detyruar që shërbimet shëndetësore t’i kryejnë vetëm ditën. Nëse një urgjencë u ndodh pasdite apo […]lexo më shumë...