Tags : Tereza

Tereza qan për jetimet, Elvis Naçi i dhuron shtëpi

Elvisi e bëri realitet atë që i kishte premtuar Terezës dhe fëmijëve të saj. “I ka derdhur det lotët, por ajo nuk ka asnjë faj. Situata është e rëndë. Ne kemi menduar që kur ajo të trokasë tek dera, ti thuash se shqiptarët ta kanë dhuruar”- thotë Elvisi. “Kjo shtëpi është nga shqiptarët, ta kanë […]lexo më shumë...