Tags : Terry Linton

Historia e dy të moshuarve zemërmirë që u bënë miq

Duket si një histori e pabesueshme, por ka ndodhur në shtëpinë e një çifti të moshuarish në Britani. Anne dhe Terry jetojnë në Erdington të Birmingamit dhe në muajin maj të vitit 2019 u grabitën nga një 41 vjeçar. 500 paund i mori ky njeri të moshuarve, por shumë shpejt u identifikua dhe arrestua nga […]lexo më shumë...