Tags : Tetove

Elvis Naçi përmbush amanetin për vëllezërit kosovarë që humbën jetën

Katastrofa që shkaktoi tërmeti ishte tronditëse, por edhe solidariteti që treguan shqiptarët ishte i jashtëzakonshëm. Për familjen Abazi erdhi një lajm nga Elvis Naçi “një zotëri nga Tetova i ka dhënë një pension dhe një shtëpi për jetimët”,- tha Elvisi në studio një vit më parë. Elvis Naçi vizitoi familjen Abazi dhe u premtoi fëmijëve […]lexo më shumë...