Tags : Tiffany Dean

Pak jetë i ka mbetur! Nëna nis të blejë dhurata

Kishte dhimbje stomaku për disa muaj. Vendosi të shkojë në spital dhe përpara se në fund të vitit 2020, doktorët i thanë se mund të ishte prekur nga një sëmundje e rëndë. Pas analizave intensive, në janar të këtij viti, ajo mori lajmin e hidhur. Kishte kancer, një lloj të rralë që prek 3 apo […]lexo më shumë...