Tags : Torino

82 vjeçari dhuron veshkën për t’i shpëtuar jetën të birit

Dashuria që ka një prind për fëmijën mbase është e pamatshme dhe nuk mund të përkthehet në numra. Një rast i ditëve të fundit në Itali është shembull i mirfilltë, se çfarë do të thotë dashuria e një babai për të birin. Një 82 vjeçar në Torino, vendosi të dhurojë njërën veshkë për të shpëtuar […]lexo më shumë...