Tags : Torre Harris

Mbi 100 vullnetarë mblidhen dhe punojnë 6 muaj! Veterani i

Shpesh herë një thirrje mjafton dhe mund të mblidhen 100 vetë bashkë për të të ndihmuar. Kështu i ndodhi veteranit të luftës Torre Harris (Tori Harris). Pasi i shërbeut vendit të tij në ushtri si një marins, 60 vjeçari erdhi në qytezën e tij të vogël në Kentucky për të vendosur që të punonte si […]lexo më shumë...