Tags : Traktor

Shqiptari mban traktorin e të atit në dhomë: Na rriti

Jeton mes vendlindjes së tij në fshatin Dobërçan e në Zvicër, por zemrën e ka sigurisht në tokën ku lindi dhe u rrit me familjen. Ky është Haki Abdyli dhe respekti ndaj të atit të ndjerë, është një gjë e vyer për këtë burrë. Aq i vyer është kujtimi për babain, saqë Hakiu ka vendosur […]lexo më shumë...