Tags : Uji

Pse nuk duhet ta pini ujin në këmbë, shkurt dhe

Shumëkush nga ne ujin ka qejf ta konsumojë në këmbë, por kohët e fundit shkenca ka zbuluar se pozita e trupit kur pimë ujë, ka rëndësinë e saj. Nëse ju uleni për të pirë ujë, i largoni vetes probleme si ngërçi, artriti apo dëmtimi i veshkave. Por jo vetëm kaq. Konsumimi i shpejtë i ujit […]lexo më shumë...