Tags : Ura Ruji

Një urë që “valëzon në ajër”

Nëse ka një urë të bukur për nga mënyra e konstruktimit të saj, ajo padyshim që gjendet në Kinë. Ura Ryui është një krijim përtej të zakonshmes dhe duket sikur ‘valëzon’ në ajër, mes një kanioni në lartësinë 140 metër. Ura e gjatë 100 metra dhe e krijuar në fomën e një zinxhiri të ADN-së, […]lexo më shumë...