Tags : Vaksinimi

Fotot, nis vaksinimi në sheshin “Skënderbej” në Tiranë

Këtë të dielë ka nisur vaksinimi i popullatës në sheshin “Skënderbej” në Tiranë. Janë ngritur dy çadra të mëdha me nga 10 pika vaksinimi dhe do të shërbejnë për të kryer vaksinën, fillimisht me moshat 70 vjeçare e sipër. Objektivi është kryerja e 1 mijë vaksinave këtë të dielë, përmes vaksinës kineze ‘Sinovac’. Të moshuarit […]lexo më shumë...