Tags : Vehabi

“Zoti ma ka shkruar kështu fatin, një kafshatë bukë s’e

Në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” u trajtua historia e familjes Veseli në Shkup të Maqedonisë. Në banesën e fundit në të cilën kanë jetuar, Familja Veseli nuk mundën të paguanin qiranë dhe dritat për muaj të tërë. Por më e keqja nuk kishte ndodhur, atë natë pronari i shtëpisë i nxjerr jashtë, për shkak të […]lexo më shumë...