Tags : Venetika Osmani

“Ah mor bir, nuk të shijova dot” Gruaja me tre

Dhimbja ia ka marrë rininë nga sytë qëkur i vdiq i shoqi, kurse sot i çon grushta kokës se nuk ka të ushqejë fëmijët e saj të mitur. Kjo është historia e Venetike Osmanit, 31 vjeçare. Venetika jeton në Cërrik, një qytezë e varfër dhe e vogël e Shqipërisë. Problemet me të cilat përballet gruaja […]lexo më shumë...