Tags : Vinnie

8 vjeçari i sëmurë ndjek shembullin e heroit të tij,

Një 8 vjeçar i prekur nga një sëmundje që në lindje, ka vendosur të ndjekë shembullin e një veterani lufte, që solli shpresë për shumë njerëz në mbarë globin. Ky është Vini (Vinnie) dhe jeton në Barnham të Britanisë. Ka lindur pa muskujt e stomakut dhe për të jetuar duhet të mbajë tuba në trup. […]lexo më shumë...