Tags : Vjollca Gjini

“Përpara se të mbyll sytë e të shkoj tek djali

Më shumë ka kafshë sesa njerëz, në vend të zërave njerëzorë dëgjon lëvizjet e gjarpërinjve që i hyjnë në banesë. Shtëpia po ashtu, e kalbur dhe e lodhur nga barra e viteve është gati të shembet. Brenda saj jetojnë 4 persona, dy jetimë 7 dhe 12 vjeç, dhe dy gra me të zeza. Njëra prej […]lexo më shumë...