Tags : Vllazni

Sidrit Bejleri sjell këngën e re, himn për kuq e

 “Emri jot asht histori E kena thirrë na qysh fëmijë Do ta thrrasim prapë të tanë Sa të ketë Shkodër e shkodranë” Këto janë disa nga vargjet e këngës më të re të Sidrit Bejlerit. Ndryshe nga tingujt e këngëve të lehta, kësaj here Bejleri ka sjellë tinguj energjikë dhe krejt të veçantë për fanellën […]lexo më shumë...