Tags : Vlore

Të ‘pengosh’ përmbytjet me batanije

Reshjet e shumta të ditës së djeshme kanë përmbytur një sërë vendesh në Shqipëri, nga veriu në jug të vendit. Të përmbytur janë zgjuar dhe banorët e fshatit Nartë në Vlorë. Uji u ka vërshuar në banesa në një nivel prej rreth 30 cm. Dëmet kanë qenë të konsiderueshme. Ky banor është munduar që me […]lexo më shumë...

Protesta e një invalidi…

Ecën në karrige me rrota. Një vit më parë pësoi një aksident me motorr dhe që nga ajo kohë ka mbetur invalid. Jeton në lagjen ‘Isa Boletini’ në Vlorë dhe kur bie shi, e ka thuajse të pamundur të dalë nga shtëpia për shkak të ujit që mbush rrugën. Kjo rrugë fare e shkurtër është […]lexo më shumë...

Elvis Naçi viziton 13 vjeçaren me tumor, i jep lajmin

Elvis Naçi i ka rikthyer shpresën Dajanës. Rreziku që i kanosej nga sëmundja ishte tepër i madh. Ndërhyrja sipas mjekëve duhet të bëhej me urgjencë, por vajza është e vogël për të kuptuar këtë rrezik. Një masë tumorale i është zhvilluar në shpinë por jo vetëm vajzës i është shtrembëruar shtylla kurrizore edhe nga skolioza. […]lexo më shumë...

Thirrja e 13-vjeçares së sëmurë me tumor: Më ndihmoni, dua

Sjellim në vëmendje historinë e Dajanës në Vlorë. Historinë e saj të dhimbshme “Shqiptarët për shqiptarët” e kanë trajtuar në sezonin e kaluar. Vajza është diagnostikuar me skoliozë. Gjyshja lutet që mbesa të ketë një jete normale. Stafi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” shkoi me urgjence tek vajza pasi masa e saj tumorale dhe skolioza […]lexo më shumë...