Tags : Xhoalda Vjonisa

Çifti shqiptar nga Austria ndryshon jetën e dy jetimeve shqiptare

Përpara se vajzat t’i gëzoheshin shtëpisë së re, stafi i emisionit ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ trokiti në fshatin Fushëkuqe të Lezhës ku dëgjoi historinë e dhimbshme të dy vajzave të vogla dhe mamasë së tyre Valentinës. Xhoalda dhe Vjonisa 8 dhe 9 vjeç dhe jetonin në një shtëpi me qira ne Milot, ku kushtet janë të […]lexo më shumë...