Tags : Ymer Albajrami

Jetonin me bukë e ujë, derisa u shpëtuan nga shqiptarët!

Jetonin të vetmuar me sëmundjet. Tavani mbi kokën e tyre kishte krijuar një bark që dukej se shumë shpejt do ta lëshonte peshën e tjegullave. Ushqimi ishte i pakët. Ujë me bukë dhe në ndonjë rast të mirë, kur dikush bënte sevap për ta, një lugë kos po diçka tjetër e  vogël. Kështu jetonte Ymeri […]lexo më shumë...

“Pa fëmijë jam, por sot ju kam juve” Të moshuarit

‘Shqiptarët për Shqiptarët’ u rikthyen në fshatin Tërbuf të Divjakës për të takuar Ymerin e Nexhmien, por kësaj here me një mision ndryshe. Burrë e grua u transportuan me autoambulancë nën kujdesin e stafit mjekësor drejt spitalit Continental në Tiranë. Nexhmija i duhet të nënshtrohet një operimi në qafë, pasi nëse nuk kurohet, rrezikon të […]lexo më shumë...