Tags : Zall Bastar

U buzëqesh fati,familja Pëllumbi zhvendoset në shtëpinë e re

Jeta nuk ka qenë e lehtë për familjen Pëllumbi. Gjysha 69-vjeçare, gruaja dhe katër fëmijët e saj në Zall-Bastar mirëpritën vizitorë në banesë. Ata janë stafi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët”. Fëmijët morën dhuratat të cilat ua dorëzoi gazetari Ferit Lika. Feriti kishte një lajm të mirë për ta. “Erdha këtu për tu dorëzuar rrobat, […]lexo më shumë...

I shoqi dhe djali i ndërruan jetë, lotët e të

Në njësia administrative Zall-Bastar pranë Tiranës banon familja Pëllumbi. Gjyshja 69-vjeçare jeton me vajzën dhe 4 nipërit dhe mbesat e saj të mitur. Mbesa më e madhe në moshë është Anjeza 12 vjeç dhe më i vogli Endri 6 vjeç. Në shtëpi nuk ka burra, kanë ndërruar jetë. Banesa e tyre është drejt shkatërrimit të […]lexo më shumë...