Tags : Zall Broze

“Nuk ka njerëz këtu, vetëm ujqër” Historia e familjes që

Fshati Zall Broz në Krujë. Ky vend është i braktisur. Nuk ka më asnjë njeri. Shtëpitë janë braktisur, shkatërruar dhe ‘pushtuar’ nga natyra. Të vetmit që marrin frymë në këtë vend të braktisur, janë pjesëtarët e familjes Shehu. “Kemi ngelur vetëm ne këtu. Është braktisur krejt. Nuk bëjmë asgjë nuk ka asnjeri këtej. Vetëm ne […]lexo më shumë...