Tereza qan për jetimet, Elvis Naçi i dhuron shtëpi

 Tereza qan për jetimet, Elvis Naçi i dhuron shtëpi

Elvisi e bëri realitet atë që i kishte premtuar Terezës dhe fëmijëve të saj. “I ka derdhur det lotët, por ajo nuk ka asnjë faj. Situata është e rëndë. Ne kemi menduar që kur ajo të trokasë tek dera, ti thuash se shqiptarët ta kanë dhuruar”- thotë Elvisi. “Kjo shtëpi është nga shqiptarët, ta kanë dhuruar” Elvisi: ne jemi bashkë më shqiptarët, ne këtë dhuratë ta kemi bërë me shpirt me zemër. Shpresoj që ju të jetoni sa më të lumtur. Tereza nuk mund t’i mbajë lotët dhe emocionet. Ndiqni për më tepër videon…