Tre fëmijët e saj të paralizuar zvarriten në tokë! Thirrja e një nëne fatkeqe drejtuar shqiptarëve

  “Asnjë ditë nuk fillon pa u mërzit, pa qarë. Është një vuajtje që s’ka fund.” Këto janë fjalët që vijnë prej zërit të një nëne. Lirie quhet dhe prej vitesh jeta e saj është skllavëruar prej sëmundjes. Jo të sajat, por të fëmijëve. Sprova për këtë nënë është trefishe, një barrë që veç shpirti arrin … Continue reading Tre fëmijët e saj të paralizuar zvarriten në tokë! Thirrja e një nëne fatkeqe drejtuar shqiptarëve