“Vetëm çorbë hamë”! Fëmijët qajnë me ngashërima për bukën e gojës në Këlcyrë

 “Vetëm çorbë hamë”! Fëmijët qajnë me ngashërima për bukën e gojës në Këlcyrë

Në emisionin ‘Shqiptarët për Shqiptarët’ ne News24 u transmetua rasti i familjes Rrapo në fshatin Kuqar të Këlcyrës. Familja 5 anëtareshe, prindërit dhe tre fëmijët e mitur të moshës 13, 11 dhe 9 vjeç jetojnë në një banesë që dikur ka qenë magazinë. Godina sot është tërësisht e amortizuar, ku çfarë bie jashtë, hyn brenda. Ndërkohë që dimri është përpara. Fëmijët kanë vetëm një dëshirë: të kenë bukë në tryezë.