“Jeta ime një skëterrë, ç’e dua po s’pata djalin?” Rrëfimi i një nëne, i biri vuan nga tumori në kokë

  9 vite më parë kësaj gruaje i erdhi mbase lajmi më i bukur në jetë. Ishte bekuar me dy fëmijë binjakë. Gjithçka shkonte mirë dhe fëmijët erdhën në jetë të shëndetshëm. Një vajzë, e quajtur Lorena dhe një djalë, i quajtur Lorenc. “Kam tre fëmijë. Kur kam qenë shtatzanë, bëra ekon e më thanë ke … Continue reading “Jeta ime një skëterrë, ç’e dua po s’pata djalin?” Rrëfimi i një nëne, i biri vuan nga tumori në kokë