“Shkoj çaj gurët për krom” Shikoni se çfarë mjerimi përballon nëna e tre jetimëve

  Kjo grua është plakur para kohe. Duart e saj e tregojnë edhe më mirë vuajtjet që i përballon shpirti. I shoqi i ndërroi jetë pak kohë më parë e tashmë ajo përballet e vetme me varfërinë dhe rritjen e tre fëmijëve. E si të mos plakesh, si të mos thinjesh, kur e di se përpara … Continue reading “Shkoj çaj gurët për krom” Shikoni se çfarë mjerimi përballon nëna e tre jetimëve