Tags : Dhune ndaj kafsheve

Të lidhur në mes të ftohtit dhe pa ngrënë, skena

Një ngjarje e trishtë për një qytet që të kujton poezinë e Lasgushit. Dhjetëra qen janë trajtuar në mënyrë çnjerëzore në një ambient në fshatin Gurras, që dikur ka funksionuar si repart ushtarak. Rreth 40 qen të pastrehë janë lënë të ngordhin të lidhur dhe pa ushqim nën temperaturat e ftohta të ditëve të fundit, […]lexo më shumë...