Tags : Dishnice

Dhimbja therëse e nënës: Doktori më tha se nuk e

Ekipi i emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” udhëtoi në fshatin Dishnicë të Korçës. Këtu jeton familja Kokonozi. Vajza e vogël e famljes quhet Kristjana, është 15 vjeç. Kristjana nuk arrin dot të flasë, është prekur skolioza dhe epilepsia. Situata është tepër dramatike pasi mjekët i kanë thënë prindërve se jeta e vajzës është në rrezik madje […]lexo më shumë...