Tags : Erjola Gega

I shoqi e la fillikat me 3 fëmijë, mërgimtari nga

Jeton prej mëse një viti në një gjysëm banesë të shkatërruar dhe përditë qan për fatin e saj të zi. Ka tre fëmijë, 1 vjeç, 4 dhe 10 vjeç. Djali i saj i madh del rrugëve për të mbledhur kanaçe e hekura nëpër plehra. Thotë se i duket vetja si babai i dy vëllezërve të […]lexo më shumë...