Tags : Ermal Gjuzi

Nga punëtor krahu në sipërmarrës në Itali, mesazhi i 29

“Në Itali erdha si një punëtor i thjeshtë krahu, pasi isha në dijeni të kërkesave për punë si mbledhës luleshtrydhesh në onën e Metapontinos” Kështu shprehet një 29 vjeçar që pas një dekade punë, ka arritur të krijojë sipërmarrjen e tij në tokën e shtetit fqinj. Ermal Gjuzi quhet dhe jeton prej 10 vitesh në […]lexo më shumë...