Tags : familja Veseli

Shqiptarët i dhurojnë familjes Veseli në Shkup banesë të re

Në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët” në News24 u trajtua historia e familjes Veseli në Shkup të Maqedonisë. Në banesën e fundit në të cilën kanë jetuar, familja Veseli nuk mundën të paguanin qiranë dhe dritat për muaj të tërë. Por më e keqja nuk kishte ndodhur, atë natë pronari i shtëpisë i nxjerr jashtë, për […]lexo më shumë...