Tags : Lavdia

Lavdija me kancer operohet me sukses! Shqiptarët i ndryshojnë jetën

Shqiptarët kanë bërë mrekulli, pas historisë trishtuese të Lavdijes, që u bë publike në emisionin human “Shqiptarët për Shqiptarët”. Varfëria ekstreme dhe sëmundja e rëndë e kanë “rrënuar” Lavdijen, e cila është vetëm 37 vjeçe, por që ka mbi shpatulla edhe tre fëmijë të vegjël. Historia e saj preku të gjithë shqiptarët, të cilët kanë […]lexo më shumë...