Tags : Matvei Petrov

Një rus që garon për flamurin e Shqipërisë

Me gjak është rus. Jeton në Pragë të Çekisë, por ama flamuri që përfaqëson nëpër kampionatet e gjimnastikës është ai i Shqipërisë. Ky është Matvei Petrov dhe është kampion i Evropës në gjimnastikë artistike. Një muaj më parë në kampionatin evropian të mbajtur në Mersin të Turqisë, 30 vjeçari fitoi medaljen e artë dhe në […]lexo më shumë...