Tags : Rrahime Molla

Humbi jetën në azil, video mesazhi i ndjerë i nënës

Jemi në Durrës, ku brenda një banese me qira jetojnë së bashku me gjyshen dhe gjyshin dy fëmijë jetimë që kanë patur një fat thellësisht të errët dhe të dhimbshëm. Historia e familjes Molla është e rëndë ngado që e sheh dhe gjithçka nis me vdekjen e babait të dy fëmijëve. Nëna e të ndjerit, […]lexo më shumë...