Qindra balena në një ‘copëz’ të oqeanit, shikoni këto pamje spektakolare

 Qindra balena në një ‘copëz’ të oqeanit, shikoni këto pamje spektakolare

Një mega-pod me afro 150 balena është filmuar në pjesën jugore të bregut australian.

Pamjet e rralla kapin momentet kur ky grup i madh balenash ushqehet, përpara se të nisë rrugëtimin drejt ujërave të Antarktidës.

Pamjet kanë bërë xhiron e rrjetit dhe janë përcjellë në median e huaj kudo në botë.