Sidrit Bejleri gëzon dy vajzat e sëmura

 Sidrit Bejleri gëzon dy vajzat e sëmura

Dy goca të vogla jetonin vetëm më nënën e tyre të sëmurë. Për shkak të kushteve të vështira ekonomike kjo familje nuk kishte gjërat elementare në shtëpi përfshirë këtu edhe televizionin. Si të gjitha bashkëmoshataret e tyre ato kishin dëshirë të ndiqnin filma vizatimore por nuk kishin mundësitë. Sidrit Bejleri iu dhuroi nje televizion dhe së bashku me fondacionin Firdues i siguruan vizitat mjekësore tek spitali Amerikan.