Tags : 12 vjecarja

12 vjeçarja ndërron jetë, vëllai i mitur e qëllon aksidentalisht

Mbi dhjetëra raste ndodhin në Shqipëri çdo vit, ku armët lihen kuturu dhe shkojnë në dorën e fëmijëve. Në shumë prej këtyre rasteve, pasojat kanë qenë tragjike. Humbje të jetëve në formë aksidentale, herë kur të miturit qëllojnë aksidentalisht mbi veten, e herë kur qëllojnë mbi të tjerët, duke mos e kuptuar se në dorë […]lexo më shumë...