Tags : Amed

Kur nuk vjen mësuesi, ky 9 vjeçar i verbër u

Këtu jemi në një qytet të konsumuar nga lufta. Taiz quhet qyteti dhe ndodhet në Jemen. Luftimet atje vijojnë, ndërsa qindra fëmijë marrin përditë përsipër rrezikun për të shkuar në shkollë. Por shkolla nuk është si ajo që jemi mësuar të shohim. Këtu shkolla nuk ka as mure, dritare apo tavan. Pikërisht këtu disa mësues […]lexo më shumë...