Tags : Ateizmi

Shkurt 1967, koha kur Shqipëria u bë vendi i i

54 vite më parë, më shkurt të vitit 1967, ish diktatori Enver Hoxha do të kërkonte zhdukjen e besimit fetar në Shqipëri, duke e kthyer vendin në të parin në botë vend ateist. Gjithçka u bë në emër të revolucionit ideologjik e kulturor dhe në kushtetutë e ligj u ndalua praktikimi i fesë. Madje në […]lexo më shumë...