Tags : bekimi

“Lëng djathi me bukë i jap fëmijëve” Historia e trishtë

Bekim Ferizi nga Gjakova, jeton veti i pestë në banesë me qira dhe në këto kohë të koronavirusit, vështirësitë janë të mëdha. Prej 5 vitesh jeton me qira, por prej kohësh tashmë është  i papunë. “Jam pushuar nga puna për shkak të situatës COVID-19, por unë duhet të paguaj qiranë. Për kokë të fëmijëve, nuk […]lexo më shumë...