Tags : Betim Sulejmani

Kush është mërgimtari kosovar që dhuroi banesën për njerëzit në

Pavarësisht të gjithave dramave që ka kaluar dhe kalon populli shqiptar, historia ka vërtetuar jo në pak raste se zemërgjerësia e shqiptarëve është e madhe. Në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët”, titulli i këtij emisioni me mision humanitar është mishëruar më së miri nga veprimi i një shqiptari që jeton në Zvicër. Betim Sulejmani bashkë me […]lexo më shumë...