Tags : Emro

Shqiptarët u bënë bashkë dhe mblodhën 450 mijë euro, ndërron

Ditën e sotme ka ndërruar jetë 21 vjeçari nga Ulqini, i cili vuante nga një sëmundje e rëndë. Shqiptarët kudo në botë u bënë bashkë për Emron dhe mblodhën 450 mijë euro që ai të kryente terapitë në Gjermani. Por fatkeqësisht 21 vjeçari nuk ka mundur t’ia dalë dot, pavarësisht trajtimit dhe mbështetjes së tyre. […]lexo më shumë...

Lot gëzimi në familjen e Emros, Elvis Naçi: Mblidhen 450.000

Ulqini tregoi se është një qytet me zemër të madhe. Dhjetëra berberë, restorante, taksi, anije, punuan me ritëm, duke i dedikuar fitimet për Emron, 20-vjeçarin nga Ulqini i cili po lufton me vdekjen në një spital të Gjermanisë. Qindra kuti të verdha me foton e djalit u shfaqën për ditë të tëra kudo në çdo […]lexo më shumë...

Shumë pranë vdekjes! Kush është i riu që ka prekur

I ka vetëm 20 vite jetë dhe rrezikon të shuhet shpejt. Një sëmundje e rrallë dhe e rëndë e ka prekur. Emro quhet i riu shqiptar që sot po lufton me një formë të kancerit në gjak, teksa deri më tani mjekët kanë dhënë pak shpresë për të. E vetmja mënyrë që ai t’i mbijetojë […]lexo më shumë...