Tags : Frigorifere

“Merrni çfarë ju duhet, lini çfarë të mundni” Nisma për

Në këto kohë të pandemisë miliona njerëz kanë humbur punën dhe shpresën e tyre për një ditë më të mirë. Në qytetet kryesore në Amerikë, është zhvilluar një nismë e veçantë për t’i ofruar sadopak ndihmë atyre që kanë më shumë nevojë. Në shumë raste, si një ide e komunitetit për pjesëtarët e tij dhe […]lexo më shumë...