Tags : Gartmann

Vitet 1900, kur historinë e Shqipërisë e gjeje në çokollata

Disa pamje mjaft të veçanta kanë dalë në dritë dhe që i përkasin një kohe krejt tjetër. Është e çuditshme, por në Hamburg të Gjermanisë kanë dalë në dritë disa seri të vjetra të ambalazheve të çokollatave. Disa seri të tyre, rreth viteve 1916-1923 i përkasin pikërisht Shqipërisë. Kompania ‘Gartmann Schokolade” e cila prodhon çokollata […]lexo më shumë...