Tags : Has

Banesë për familjen në Has, Elvisi: Kur dhurojmë na mbushet

Fatma dhe Elvisi janë në familjen Paça në Has. Drama është e rëndë. Vajza e vogël Lediona, vuan si vëllezërit nga kistet në veshka por edhe diabeti në stad të avancuar. Fatmës i thotë se ka ftohtë dhe dhimbje. Për të stabilizuar gjendjen e saj i duhen katër insulina në ditë. “Je mëzitur këtu ti […]lexo më shumë...

“As hasmit s’ja uroj këtë” Nëna përlot me rrëfimin: Po

Jetojnë në një fshat të largët në Has të Shqipërisë dhe jeta e tyre është një dimër i përjetshëm. Tre fëmijë jetimë ka familja Paça. Nëna e tyre Lulzimja dhe gjyshja janë ato që i kanë mbetur në këtë jetë këtyre tre fëmijëve, të cilët përveçse varfërisë së madhe vuajnë nga e njëjta sëmundje që […]lexo më shumë...