Tags : Homazh

Fotot, një homazh nga Durrësi për nënat, gratë dhe vajzat

Sot në shkallët e galerisë “Nikolet Vasia” në Durrës, Dita Ndërkombëtare e Gruas ka ardhur krejt ndryshe. Dhjetëra palë këpucë të kuqe janë ‘shtrirë’ të heshtura në shkallare, si një tribut ndaj nënave, motrave, vajzave e grave që humbën jetën si pasojë e dhunës e krimit në familje. Iniciativa është marrë nga Teatri ‘Aleksandër Moisiu’ […]lexo më shumë...