Tags : Kercim

Një dashuri që zgjat 60 vite… gruaja luan pianon, i

Një çift të moshuarish kanë gjetur një mënyrë mjaft të bukur për të hedhur prapa pasojat e pandemisë dhe mbylljes në shtëpi. Sally dhe Ken janë kthyer në një histori inspirimi për shumë njerëz që e kanë gjetur të vështirë përballjen me papunësinë, mërzitjen, izolimin e pasojat e tjera që ka sjellë pandemia në jetët […]lexo më shumë...