Tags : Marije Vata

“Jam i verbër, por ajo është drita e syve të

Ditën e djeshme u çua herët, për t’i blerë të shoqes një buqetë me lule. 14 shkurti njihet si dita e dashurisë, por për këtë çift të moshuarish, kjo ditë shënon më shumë. Gjokë Vata hynë në banesë me buqetën dhe i thotë të shoqes, Marijes, se lulet ia ka sjellë për 54 vjetorin e […]lexo më shumë...