Tags : Melek Ipek

Rrezikon 25 vite burgim… Historia e trishtë pas fytyrës së

Kjo fytyrë e dërrmuar nga duart e një burri është e një 31 vjeçareje turke, e cila akuzohet nga prokuroria për vrasje dhe rrezikon të burgoset të paktën 25 vite. Melek Ipek ka dalë për herë të parë në gjykatë me akuzën e vrasjes së bashkëshortit, ngjarje e ndodhur disa javë më parë. Sot ishte […]lexo më shumë...