Tags : Motrat Demi

Pas 50 vitesh, dy motrat hidhen në rrugë

“Shqiptarët për shqiptarët” trajtuan këtë të premte historinë e dy motrave Florës dhe Miranda Demit. Jeta e tyre i ngjan jetës beduinë. Valixhet nuk u ndahen. Duken se në çdo moment janë duke udhëtuar edhe pse nuk kanë ku të shkojnë. Jetojnë në rrugën “Abdulla Keta” në Tiranë. Motrat jetojnë në një kasolle të sajuar […]lexo më shumë...